Restitutiebeleid

Wij willen dat u volledig tevreden bent met ons product, maar als u om een of andere reden wilt retourneren heeft u de mogelijkheid om dit te doen in overeenstemming met onze algemene voorwaarden. U kunt meer lezen over het retourneren van bestellingen via onze winkel op www.HAIRTWO.COM in onze algemene voorwaarden. U kunt de bestelling zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling annuleren. Alle bestelde producten moeten ongebruikt, in goede staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Helaas kunnen wij geen retouren accepteren als het product geopend is. Al onze klanten zijn gegarandeerd nieuwe en onbeschadigde producten. Een product dat geopend en/of getest is, wordt onverkoopbaar en daarom kunnen wij geen retourzending accepteren.

Als wij openstaande producten ontvangen, accepteren wij de levering niet en sturen wij deze altijd terug naar de klant.

HAIRTWO zal alle betalingen van de klant, met uitzondering van de leveringskosten die HAIRTWO voor het geleverde product in rekening brengt, onverwijld doch uiterlijk binnen 14 dagen na de dag waarop de klant hem van de herroeping op de hoogte heeft gesteld, terugbetalen.

HAIRTWO gebruikt dezelfde betaalmethode die de klant heeft gebruikt voor de terugbetaling, tenzij de klant akkoord gaat met een andere methode. De terugbetaling is gratis voor de klant.

We couldn't find organic, modern haircare products that we could trust. So we created our own.

Why choose HAIRTWO?

1. Natural

99% natural ingredients to nourish your hair.

2. Eco-friendly

Aluminium BPA-FREE bottles and eco-packaging. (75% of the aluminium produced is used today.)

3. Backed-up by science

Clinical studies have shown up to 89% reduction in hair loss and up to 52% increase in density within 150 days.

4. Effective

Capilia Longa PPF shows faster hair growth and is a natural alternative to medical Minoxidil.

5. Easy

The four-step hair care kit is designed for everyday use.