Werken met HAIRTWO

Bij HAIRTWO zijn we altijd geïnteresseerd in spannende samenwerkingen in verschillende vormen.Om uw wensen en die van anderen zo goed mogelijk te kunnen verwerken, hebben we uw hulp nodig om te begrijpen hoe u met ons wilt samenwerken.Hieronder vindt u enkele van onze meest voorkomende vormen van samenwerking.Daarnaast willen we graag horen wat u aan gedachten en ideeën heeft om de samenwerking voor ons beiden zo goed mogelijk te laten verlopen.Begin met het doorlezen van onze drie basisideeën over samenwerking, herkent u zichzelf?

Om tijd te besparen, willen we u eraan herinneren dat we moeite hebben om verzoeken die niet duidelijk genoeg zijn, in goede banen te leiden. We hebben daarom belangrijke vragen die beantwoord moeten worden over uw vervolgbasis en verkeer en welk hoofddoel de samenwerking volgens u moet hebben. Als de samenwerking gaat over sponsoring, studenten en kortingen of liefdadigheid, dan hebben we op dit moment bestaande samenwerkingsverbanden en daarom accepteren we op dit moment geen nieuwe aanvragen.
  • CONTENT LEVEL- Voor ons is het belangrijk dat u gepassioneerd bent over wat u doet.Wij waarderen unieke en spannende content en houden rekening met uw persoonlijkheid en digitale aanwezigheid.
  • VERBINTENIS - We willen dat u een engagement level heeft dat in lijn is met uw merk en uw doelgroep. Helaas zijn er aankopen van valse volgelingen die voor geen enkele partij goed zijn.
  • TARGET GROUP - U moet uw doelgroep goed kennen en in staat zijn om deze te definiëren, zodat we na een succesvolle start onze samenwerking naar een hoger niveau kunnen tillen.

We couldn't find organic, modern haircare products that we could trust. So we created our own.

Why choose HAIRTWO?

1. Natural

99% natural ingredients to nourish your hair.

2. Eco-friendly

Aluminium BPA-FREE bottles and eco-packaging. (75% of the aluminium produced is used today.)

3. Backed-up by science

Clinical studies have shown up to 89% reduction in hair loss and up to 52% increase in density within 150 days.

4. Effective

Capilia Longa PPF shows faster hair growth and is a natural alternative to medical Minoxidil.

5. Easy

The four-step hair care kit is designed for everyday use.